©2019 by Aventuren.

KvK 64849769
 

BERT PLANTAGIE

Nederlands design

De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. De collectie van bert plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele maatvoeringen. In Nederland is het hoofdkantoor gevestigd met de binnendienst & administratie, maar ook het designteam, de productontwikkeling en een grote afdeling logistiek & expeditie. De bert plantagie collectie wordt in meerdere landen verkocht en veelal met eigen vrachtwagens naar de geselecteerde dealers vervoerd.

KRISTALIA

Italiaans design

KRISTALIA is een merk dat zich onderscheidt door minimalistische vormen, kwalitatieve materialen en toepassing van nieuwe technieken. Alle meubels zijn vormgegeven door vooraanstaande internationale designers en kenmerken zich door het gebruik van materialen als aluminium, laminaten en de kunststoffen PU en PP. Veel meubels zijn daardoor geschikt voor binnen- en buitengebruik.

 

De bekendste artikelen uit de collectie zijn o.a. de Elephant stoel en de SushiNori, Maki (uitschuif)tafels. 

 OUTDOOR

Italiaans design

Door de toepassing van weerbestendige materialen zijn veel Kristalia producten zowel binnen als buiten te gebruiken. Binnen de outdoor collectie zijn ook specifiek ontwikkelde buitenmeubelen beschikbaar, zoals de Brioni collectie van ontwerper Lucidipevere, en de bekende Kristalia uitschuiftafels waarin teakhout is verwerkt.

CONTACT

Tel.: +31 (0) 651188113

kvk: 64849769

VAT: NL002191468B65

Brioni